St. Regis Hotel*****

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Washington-St-Regis/”/]

  • St. Regis Hotel*****
  • Avaamisvuodestaan 1926 saakka Yhdysvaltojen presidenttien suosiossa ollut St. Regis hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla vain kahden korttelin päässä Valkoisesta talosta ja kävelyetäisyydellä Washington Monument muistomerkistä, The National Geographic Society instituutista, Lincoln Memorial muistomerkistä ja monista muista hallinnollisista rakennuksista.
  • Ilmastoiduissa hotellihuoneissa on satelliitti-TV hotellin elokuvilla, DVD-soitin, langaton internet-yhteys, iPod-telakka, minibaari, hiustenkuivain sekä 110 V sähkövirta. Saatavilla myös allergiahuone sekä huoneita liikuntarajoitteisille ja kaikki hotellihuoneet ovat savuttomia.
  • Hotellin mukavuuksiin ja palveluihin kuuluvat muun muassa ravintola, baari, huonepalvelu ympäri vuorokauden, matkatavarasäilytys, myymälät hotellissa, kuntokeskus, kokous- ja juhlatilat, bisneskeskus, maksullinen WiFi-yhteys koko hotellissa sekä lastenhoito-, polkupyöränvuokraus-, autonvuokraus- ja pesulapalvelut. Lemmikkieläimet ovat sallittuja mahdollisesta lisämaksusta. Hotellin kaikki yleiset ja yksityiset tilat ovat savuttomia.