Sheraton Centre****

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Toronto-Sheraton-Centre/”/]

  • Sheraton Centre****
  • Toronton keskustassa sijaitseva Sheraton Centre hotelli on lähellä ostoksia, teattereita, ravintoloita sekä nähtävyyksiä ja on yhteydessä 25 kilometrin pituiseen maanalaiseen PATH-verkostoon eli ostos- ja palvelualueeseen.
  • Tilavissa hotellihuoneissa on ilmastointi, satelliitti-TV hotellin elokuvilla, hiustenkuivain, silitysvälineet, puhelin, kelloradio, maksullinen internet-yhteys, kahvin/teenkeitin ja 110 V sähkövirta. Kaikki hotellihuoneet ovat savuttomia ja saatavilla myös huoneita liikuntarajoitteisille.
  • Hotellin mukavuuksiin ja palveluihin kuuluvat muun muassa ravintola, baari, huonepalvelu ympäri vuorokauden, matkatavarasäilytys, myymälöitä, kokous- ja juhlatilat, bisneskeskus, uima-allas, kuntosali, sauna ja kylpylä sekä pesulapalvelut. Hotellin kaikki yleiset ja yksityiset tilat ovat savuttomia. Maksullinen WiFi-yhteys on saatavilla hotellin yleisissä tiloissa ja myös maksullinen pysäköinti on mahdollista paikan päällä. Lemmikkieläimet ovat sallittuja mahdollisesta lisämaksusta.