Ritz Carlton Toronto*****

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Toronto-Ritz-Carlton/”/]

  • Ritz Carlton Toronto*****
  • 181 Wellington Street West, M5V 3G7 Toronto, Ontario, Canada
  • Viiden tähden, vuonna 2011 valmistunut nykyaikaisen ylellinen Ritz Carlton hotelli sijaitsee Toronton keskustan vilkkaassa liike-elämän ja esittävän taiteen kaupunginosassa, vastapäätä Roy Thompson Hallia ja kävelyetäisyydellä Toronton Film Festival Bell Lightboxista. Kävelyetäisyydellä ovat myös kaupungin parhaat ravintolat, kulttuuritapahtumat, ostokset, nähtävyydet sekä yöelämä.
  • Hotellihuoneissa on puhelin, satelliitti-TV hotellin elokuvilla, langaton internet-yhteys, iPod-telakka, tallelokero, minibaari, hiustenkuivaaja, teen/kahvinkeitin ja ilmastointi. Kaikki hotellihuoneet ovat savuttomia ja saatavilla myös huoneita liikuntarajoitteisille sekä allergiahuone.
  • Hotellin mukavuuksiin ja palveluihin kuuluvat muun muassa ravintola, baari, huonepalvelu ympäri vuorokauden, Toronton suurin kylpylä, uima-allas, kuntokeskus, sauna, joogastudio, kinesiskeskus, kauneushoitola, matkatavarasäilytys, myymälöitä, kokous- ja juhlatilat, bisneskeskus sekä autonvuokraus- ja pesulapalvelut. Hotellin kaikki yleiset ja yksityiset tilat ovat savuttomia. Maksullinen WiFi-yhteys on saatavilla koko hotellissa ja myös maksullinen pysäköinti on mahdollista paikan päällä. Lemmikkieläimet ovat sallittuja mahdollisesta lisämaksusta.