A Casa Das Portas Velhas****

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Salvador-Bahia-A-Casa-Das-Portas-Velhas/”/]

  • A Casa Das Portas Velhas****
  • Hotelli A Casa Das Portas Velhas sijaitsee yhdellä kaikkein juhlituimmista aukioista Salvador Bahian historiallisella alueella. Palm Square aukio sai kuuluisuutta Dona Florin kotina Jorge Amadon ensimmäisessä filmauksessa elokuvasta “Dona Flor ja hänen kaksi aviomiestään.” Tämän viehättävän butiikkihotellin teemana ovat vanhat ovet, jotka kuvastavat turvallisuutta, kotoisuutta, vieraanvaraisuutta ja lämpöä. Historiallinen tunnelma ja 1800-luvun arkkitehtooniset ominaisuudet tarjoavat eleganttia asumista idyllisessä ympäristössä.
  • Kaikissa hotellihuoneissa on keskusilmastointi, minibaari, kaapeli-TV, dvd-soitin, internet-yhteys, kattotuuletin, tallelokero, huonepalvelu sekä yksityinen kylpyhuone suihkulla ja hiustenkuivaajalla. Saatavilla myös allergiahuone sekä savuttomia huoneita.
  • Asiakkaat voivat aterioida hotellin puutarharavintolassa, jossa tarjoillaan Välimeren keittiön herkkuja. Ravintolassa on baari ja hotellissa on saatavilla myös autonvuokraus- ja pesulapalvelut, matkatavarasäilytys sekä internet-yhteys. Hotellin kaikki yleiset ja yksityiset tilat ovat savuttomia, tupakointialue on osoitettu.