San Ranieri****

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Pisa-San-Ranieri/”/]

  • San Ranieri****
  • Via Filippo Mazzei 2, Cisanello, 56124 Pisa, Italy
  • Cisanellon alueella, neljän kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitsee lasiteoksen ympäröimä, vuonna 2007 rakennettu valojen ja värien San Ranieri hotelli. Palazzo dei Congressi on 2 kilometrin ja kuuluisin kalteva torni 4,5 kilometrin päässä hotellilta. Pisan lentokentälle on 10 minuutin ajomatka ja päärautatieasema on 3,5 km etäisyydellä.
  • Eri väreillä sisustetuissa, moderneissa hotellihuoneissa on ilmastointi/lämmitys, puhelin, satelliitti-TV hotellin elokuvilla, tallelokero, WiFi-yhteys, minibaari, hiustenkuivain ja 220 V sähkövirta. Saatavilla myös savuttomia huoneita sekä allergiahuone ja huoneita liikuntarajoitteisille.
  • Hotellin lasikattoisessa ravintolassa tarjoillaan toscanalaisia ruokia ja hotellin muihin mukavuuksiin lukeutuvat muun muassa lounge, baarit, huonepalvelu klo 19.00-23.00, puutarha, internetpiste, juhla- ja neuvotteluhuoneet, matkatavarasäilytys, lastenhoito-, polkupyöränvuokraus-, autonvuokraus- ja pesulapalvelut. Kaikki hotellin yleiset ja yksityiset tilat ovat savuttomia. Hotellissa on myös maksullinen pysäköintimahdollisuus sekä maksuton WiFi-yhteys.