Sofitel Montreal Golden Mile*****

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Montreal-Sofitel-Montreal-Golden-Mile/”/]

  • Sofitel Montreal Golden Mile*****
  • 1155 Sherbrooke Ouest, Ville-Marie, H3A 2N3 Montreal, Canada
  • Historiallisten Sherbrooke ja Stanley Street katujen kulmassa sijaitseva Montreal Golden Mile hotelli Montrealin keskustassa omaa naapureinaan tunnetun McGill yliopiston sekä Montreal Museum of Fine Arts museon. Hotellia lähellä ovat myös muut kaupungin taidegalleriat, museot, ylelliset ostoskeskukset sekä vilkas yöelämä.
  • Moderneissa hotellihuoneissa on ilmastointi, tallelokero, minibaari, radio, puhelin, internet-yhteys, satelliitti-TV hotellin elokuvilla, hiustenkuivain sekä upeat maisemat kaupunkiin tai Mont Royal vuorelle. Kaikki hotellihuoneet ovat savuttomia ja saatavilla on myös huoneita liikuntarajoitteisille.
  • Hotellin mukavuuksiin ja palveluihin kuuluvat muun muassa ravintola, baari, huonepalvelu ympäri vuorokauden, uima-allas, kuntokeskus, kauneushoitola, matkatavarasäilytys, kokous- ja juhlatilat, bisneskeskus sekä lastenhoito-, polkupyöränvuokraus- ja pesulapalvelut. Hotellin kaikki yleiset ja yksityiset tilat ovat savuttomia. Lemmikkieläimet ovat sallittuja mahdollisesta lisämaksusta ja myös maksullinen pysäköinti on mahdollista paikan päällä.