Le Meridien Istanbul*****

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Istanbul-Le-Meridien/”/]

  • Le Meridien Istanbul*****
  • Cenzig Topel Caddesi 39, Etiler, 34337 Istanbul, Turkey
  • Ylellisen sisustusarkkitehtuurin omaava Le Meridien Istanbul on nykyaikainen hotelli, joka sijaitsee lähellä ostosmahdollisuuksia arvostetulla Etiler asuinalueella Istanbulin eurooppalaisessa osassa, noin 12 km Sultanahmet Camista.
  • Ajattoman tyylikkäissä, äänieristetyissä ja ilmastoiduissa hotellihuoneissa on puhelin, satelliitti-TV, internet-yhteys, radio, tallelokero, hiustenkuivaaja, minibaari, silitysmahdollisuus ja kuumien juomien valmistusvälineet. Saatavilla myös savuttomia huoneita sekä huoneita liikuntarajoitteisille.
  • Hotellin mukavuuksiin ja palveluihin kuuluvat muun muassa ravintola, baari, huonepalvelu ympäri vuorokauden, matkatavarasäilytys, myymälöitä, kylpylä, kuntokeskus, uima-allas, kokous- ja juhlatilat, bisneskeskus sekä lastenhoito-, autonvuokraus- ja pesulapalvelut. Maksullinen WiFi-yhteys on saatavilla koko hotellissa ja hotellin kaikki yleiset sekä yksityiset tilat ovat savuttomia, tupakointialue on osoitettu. Lemmikkieläimet ovat sallittuja mahdollisesta lisämaksusta ja myös maksullinen pysäköinti on mahdollista paikan päällä.