Occidental Allegro Puerto Plata****

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Dominikaaninen-Tasavalta-Occidental-Allegro-Puerto-Plata/”/]

  • Occidental Allegro Puerto Plata****
  • P.O. Box 368, Playa Dorada, Puerto Playa, Dominican Republic
  • Dominikaanisessa tasavallassa Playa Doradan rannalla sijaitseva Occidental Allegro Puerto Plata on vuonna 2007 remontoitu perhehotelli erillisellä alueella pariskunnille ja aikuisille. Hotellista avautuvat näkymät Isabel de Torres vuorelle ja hotelli on suunniteltu Robert Trent Jonesin 18-reikäisen golfkentän ympärille. Viiden kilometrin päässä hotellista on Puerto Platan keskusta, jossa tarjolla on vilkas kulttuuri- ja kauppaelämä. Gregorio Luperonin lentokentälle on hotellilta noin 18 km matka.
  • Ilmastoiduissa hotellihuoneissa on kattotuuletin, puhelin, TV, silitysvälineet, tallelokero lisämaksusta, teen/kahvinkeitin, minibaari, silitysmahdollisuus, hiustenkuivaaja ja parveke tai terassi.
  • Hotellin mukavuuksiin kuuluvat ravintolat, baarit, ulkoallas vesiliukumäellä, elokuvateatteri, kauppa-alue, kasino, disko, kylpylä ja kauneuskeskus, internet-yhteys lisämaksusta, päivittäistä aktiviteettiohjelmaa aikuisille ja lapsille sekä urheilumahdollisuuksia, kuten koripallo, jalkapallo, pöytätennis, tikka, kuntosali, tenniskenttä ja vesiurheilua.