Mercure Chateau Chartrons****

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Bordeaux-Mercure-Chateau-Chartrons/”/]

  • Mercure Chateau Chartrons****
  • Viiniperinteestään tunnetulla, historiallisella alueella sijaitseva Mercure Chateau Chartrons hotelli on vain 5 minuutin ajomatkan eli 4 kilometrin päässä Bordeaux’n ydinkeskustasta. Hotellia lähellä ovat Garonne-joen rannat ja Modernin taiteen museolle (CAPC) on 15 minuutin kävelymatka. Lähimmälle linja-autoasemalle on minuutin kävelymatka, juna-asema (Gare st Jean) sijaitsee 7 kilometrin etäisyydellä, lentokentälle on hotellilta 10 km ja lähin golfkenttä on vajaan kolmen kilometrin päässä.
  • Tämän kolmikerroksisen hotellin tilavissa ja ilmastoiduissa huoneissa on satelliitti-TV hotellin elokuvilla, internet-yhteys, minibaari ja hiustenkuivaaja sekä 220 V sähkövirta. Saatavilla myös savuttomia huoneita sekä huoneita liikuntarajoitteisille.
  • Hotellin mukavuuksiin ja palveluihin kuuluvat muun muassa Le Chais St Louis ravintola, baari, huonepalvelu klo 6.00-23.59, matkatavarasäilytys, kokoustilat ja bisneskeskus sekä pesulapalvelut. Maksuton WiFi-yhteys on saatavilla koko hotellissa ja myös maksullinen pysäköinti on mahdollista paikan päällä. Lemmikkieläimet ovat sallittuja mahdollisesta lisämaksusta.