Bellevue Palace*****

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Bern-Bellevue-Palace/”/]

  • Bellevue Palace*****
  • Kochergasse 3-5, 3001 Berne, Switzerland
  • Tyylikäs Bellevue Palace hotelli sijaitsee jugendrakennuksessa kaupungin keskustassa Bundeshausin ja katedraalin välissä, kävelyetäisyydellä tunnetuista suihkulähteistä ja ostoskaduista. Etäisyyksiä hotellilta: Zytgloggeturm astronominen kello 100 m, Kindlifrisserbrunnen suihkulähde 150 m, Bundeshaus 200 m, Munster katedraali 300 m ja keskusrautatieasema 700 m.
  • Hotellihuoneista avautuvat näköalat joko vanhaan kaupunkiin, Alpeille, sisäpihalle tai parlamenttirakennuksille ja hiljattain uusituissa huoneissa on ilmastointi, satelliitti-TV hotellin elokuvilla, internet-yhteys, tallelokero, minibaari, hiustenkuivain ja 220 V sähkövirta. Saatavilla myös savuttomia huoneita sekä huoneita liikuntarajoitteisille.
  • Hotellin mukavuuksiin ja palveluihin kuuluvat muun muassa elegantti ravintola, baari, huonepalvelu ympäri vuorokauden, kokous- ja juhlatilat, bisneskeskus, kuntokeskus, sauna, matkatavarasäilytys sekä lastenhoito- ja pesulapalvelut. Maksuton WiFi-yhteys on saatavilla koko hotellissa ja hotellin kaikki yleiset sekä yksityiset tilat ovat savuttomia, tupakointialue on osoitettu. Lemmikkieläimet ovat sallittuja mahdollisesta lisämaksusta.