Camino Real Acapulco Diamante*****

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Acapulco-Camino-Real /”/]

  • Camino Real Acapulco Diamante*****
  • Carretera Escénica Km.14 Baja Catita 18, Fracc. Pichilingue Diamante, 39880 Acapulco, Guerrero, Mexico
  • Viiden tähden Camino Real Acapulco on 33,000 neliön perheystävällinen rantahotelli, joka on rakennettu vesiputousmaisesti jyrkkään vuorenrinteeseen pienistä rakennuksista koostuen. Rakennukset sulautuvat ympäröivään trooppiseen luontoon sekä Tyyneen valtamereen, mahtavat näköalat avautuvat hotellilta Puerto Marquesin lahdelle.
  • Huonevarustelu: huoneissa on marmorilattia, yksityinen parveke, ilmastointi, kattotuuletin, hiustenkuivaaja, kokovartalopeili, satelliitti-TV, minibaari, elektroninen kassakaappi, puhelin, minibaari, nopea internet-yhteys, 220 V sähkövirta sekä osittainen näkymä merenlahdelle. Superior-huoneista ovat näkymät Puerto Marquesin lahdelle. Saatavilla myös savuttomia huoneita.
  • Hotellin varustelu ja palvelut: kolme kaunista uima-allasta eri kerroksissa, joista merinäköalat ja altaissa lentopalloverkko sekä vesiputous, kaksi ravintolaa, aulabaari, allasbaari, kuntokeskus, kylpylä, huonepalvelu, tupakkakioski, myymälöitä, kokous- ja juhlatilat, bisneskeskus, lastenhoitopalvelut sekä langaton internet-yhteys yleisissä tiloissa. Myös maksullinen pysäköinti on mahdollista paikan päällä.