Matkatoimisto

Matkapörssi on yksityinen perheyhtiö, joka on perustettu v. 1996. Taustalla on yli 30 vuoden matkailualan kokemus ja asiantuntemus, joka on johtanut kattavaan Internet-toimintaan ja runsaan tuotevalikoiman tarjontaan. Matkustavia asiakkaita on vuosittain 30-40 000. Matkapörssin emoyhtiö on TravelPlanet Oy ja sisaryhtiö LT Lentokeskus Oy.

Reittilennot

Matkapörssi välittää kaikkia reittilentoja tarjoushinnoin. Voit varata tarjoushintoja esim. seuraavilta lentoyhtiöiltä kauttamme: Air France, Austrian Airlines, Air Jamaica, Air Mauritius, Air Seychelles, Air Lingus, Bangkok Airways, British Airways, Brussels Airlines, Cathay Pacific, Check Airlines, China Air, China Airlines, Delta Air Lines, Ethiopian Arlines, Finnair, Fly Be, Iberia, KLM, Lufthansa, Malaysian Airlines, Norwegian Air, Qantas, SAS, Singapore Airlines, South African, Sri Lankan Airlines, Swiss, Thai Airways jne.
Varaa lennot

Lento+Hotelli (omatoimimatkat reittilennoin)

Säästä rahaa ja varaa lento+hotellipaketti. Paketoimme lennot ja hotellit puolestasi ja voit maksaa ne vaivattomasti yhdellä maksulla. Haemme aina halvimman lennon ja hotellin ja yhdistämme ne paketiksi. Saatuasi näin edullisimman tuloksen voit sen jälkeen vaihtaa hotellia sijainnin, tähtiluokituksen tai nimen mukaan. Normaalien verkkomaksujen lisäksi voit myös valita osamaksun.
Varaa lento+hotelli

Hotellit kaikkialla maailmassa

Matkapörssi välittää hotelleja kaikkialla maailmassa. Haetpa budgetti- tai viiden tähden hotellia se löytyy valikoimistamme, saat vahvistuksen välittömästi ja voit maksaa sen luotettavasti jo kotimaassa. Osan hotelleistamme löydät täältä:
Varaa hotellit

Autonvuokraus online

Vuokraa auto todella edullisesti ja luotettavasti! Vuokrauspisteitä on yli 10.000 134 eri maassa, tästä yli 450 autovuokraamon (mm. Alamo, Avis, Budget, Dollar, Europcar, Hertz, National, Sixt ja Thrifty) valikoimasta löydät varmasti toivomasi auton.
Varaa auto

Risteilyt

Matkapörssi välittää Costa Cruises ja Carnivalin risteilyjä.
Risteilyt

Postituslista

Liity mukaamme ja saat paljon mielenkiintoista tietoa matkakohteista ja uusista ideoista. Lähetä sähköpostiosoitteesi meille ja me lähetämme sinulle viimeisimmät tuulet. Se on sinulle ilmaista.
Tilaa uutiskirje

Kanta-asiakasohjelma

Arvostamme kanta-asiakkuutta, siksi haluamme palkita ostouskollisuutta tarjoamalla kanta-asiakkaillemme rahanarvoisia etuja. Tältä sivulta löydät voimassa olevat kanta-asiakasedut.
Kanta-asiakas

Vastuullinen matkatoimisto

Matkapörssi Oy
Rekisteritunnus: 4111/09/MjMv
Y-2257310-9

Pata, Smal, Iata