Collector-osamaksu

Matkapörssi-osamaksu verkkokaupassa 0%:n korolla

Lentojen, hotellien ja lento+hotellipakettien osamaksuvaihtoehto on mahdollista aina kun matkan yhteissumma alittaa 2.000 euroa. Muussa tapauksessa varauspalvelu ei tarjoa osamaksua. Varaajan luottotiedot tarkistetaan ja ohjelma antaa hyväksynnän varaukselle muutamassa sekunnissa, jonka jälkeen lippu tulostuu automaattisesti.
Varaa lennot osamaksulla tästä

Osamaksu 0%:n korolla

Matkapörssin asiakkaan on mahdollista maksaa verkkokaupassa osamaksulla 0%:n korolla. Tällöin asiakkaalla on mahdollisuus jakaa lasku eriin omien toiveidensa mukaisesti, kuitenkin enintään 6 kuukaudelle. Asiakkaalle lähetetään joka kuukausi tiliote sekä tilisiirtolomake. Laskuun lisätään avausmaksu 23.90€ ja laskutusmaksu, joka on 4,90 euroa.

Osamaksu 0%:n korolla kustannukset

Avausmaksu on 23.90€ ja laskutusmaksua peritään 4,90 euroa kuukaudessa. Esimerkiksi kun luoton määrä on 1000 euroa 6 kk:n maksuajalla, todellinen vuosikorko on n. 13,6%.
Esimerkki: Kun matkan hinta on 1000 euroa ja se jaetaan 6 erään, osamaksun kustannukset kokonaisuudessaan on 48 euroa ja kuukausierät keskimäärin 175 euroa. Näin ollen 1000 euron matka osamaksulla, jaettuna 6 erään, maksaa kokonaisuudessaan 1048 euroa.

Matkapörssi-osamaksu toimistossa

Normaalissa tapauksessa uudelle tiliasiakkaalle myönnetään 4.000 euron luotto. Tiliasiakkaalla on mahdollisuus jakaa lasku eriin omien toiveidensa mukaisesti, kuitenkin enintään 24 kuukaudelle. Tiliasiakkaalle lähetetään joka kuukausi tiliote sekä tilisiirtolomake. Laskuun lisätään korko (1,6%) ja laskutusmaksu, joka on 2,95 euroa. Tiliasiakkaan tulee olla 20 vuotta täyttänyt. Luottotiedot tarkistetaan.

Maksu

Maksettava summa eritellään kuukausittain lähetettävässä tiliotteessa. Siinä eritellään ostojen, maksujen ja muiden tapahtumien tiedot. Kuukausimaksun vähimmäismäärä on 1/24, velasta johon lisätään korko ja vähintään 2,95 euron suuruinen laskutusmaksu. Matkapörssi- asiakkaalla on oikeus maksaa summa kokonaisuudessaan tai osittain etukäteen ilman lisäkustannuksia. Velvoitteista vapauttava suoritus voidaan ainoastaan maksaa Collector Credit AB:n tilille 182030-21535.

Kustannukset

Korko on 1,6% kuukaudessa ja se lasketaan tilin senhetkisestä velasta kuukauden viimeisenä päivänä. Laskutusmaksua peritään 2,95 euroa kuukaudessa. Esimerkiksi kun luoton määrä on 1000 euroa 12 kk:n maksuajalla, todellinen vuosikorko on n. 21,1% .

Esimerkki: Kun matkan hinta on 1000 euroa ja se jaetaan 12 erään, osamaksun kustannukset kokonaisuudessaan on 124 euroa ja kuukausierät keskimäärin 94 euroa. Näin ollen 1000 euron matka osamaksulla, jaettuna 12 erään, maksaa kokonaisuudessaan 1124 euroa.

Korkomuutokset ovat mahdollisia luottopoliittisten päätösten, muuttuneiden lainanottokustannusten tai muiden alla mainitun päivämäärän jälkeen ilmenneiden kustannuksien myötä.

Maksun laiminlyönnin seuraukset

Tilin avaamista hakenut ja tiliasiakkaaksi hyväksytty asiakas on maksuvelvollinen. Jos maksua ei suoriteta eräpäivään mennessä ja jos erääntynyt summa on yli kymmenesosa velkamäärästä, erääntyy koko velkasumma maksettavaksi. Jokaisesta lähetetystä maksumuistutuksesta peritään 5 euron muistutusmaksu. Mahdolliset perintäkulut peritään voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Luotonmyöntäjä

Luotonmyöntäjä on Collector Credit AB (y-tunnus 556597-0513) yhteistyössä Matkapörssi Oy:n kanssa. Laskutusta koskevissa kysymyksissä tai jos haluat tietää lisää palveluistamme, ota yhteyttä Matkapörssin laskupalveluun numeroon 020 -743 49 17.

Muutokset henkilötiedoissa

Tilinhaltija on velvollinen ilmoittamaan nimi- tai osoitetietoja koskevista muutoksista Matkapörssille. Matkapörssillä on oikeus siirtää ja tai pantata luottosaatava toiselle luotonmyöntäjälle.

Luottosumma

Yleisesti uudelle tiliasiakkaalle myönnetään 2000 euron luotto. Matkapörssi pidättää oikeuden rajata luottosummaa. Kaikki luottohakemukset käsitellään.

Maksuehtojen päivämäärä

Kaikki yllä ilmoitetut maksuehtojen kustannukset ja korkoerät ovat voimassa ja määritetty 17.09.2013 käytettävissä olevien tietojen perusteella.